Spring til indhold

F A Q

“HVORFOR ER DET VIGTIGT AT BOOKE MAKEUP OG HÅR TIL MIT BRYLLUP / EN SPECIEL BEGIVENHED?”
Svaret er enkelt: erfaring, uddannelse og viden. Vigtigst af alt skaber jeg et stressfrit og praktisk miljø. Du ønsker naturligvis, at alt skal være perfekt på din bryllupsdag – det gør jeg også. Den sidste ting du har brug for er at bekymre dig over, om din makeup ser flot ud. Tag det roligt: book en professionel hår- og makeupartist, der kommer og ‘redder’ dig på din bryllupsdag.
 
“JEG ER IKKE SIKKER PÅ, HVILKET LOOK JEG GERNE VIL HAVE TIL MIN SPECIELLE BEGIVENHED – KAN DU HJÆLPE?”
Selvfølgelig! Jeg anbefaler altid, at du finder nogle billeder. Måske kan du kigge Pinterest eller nogle magasiner igennem og gemme nogle makeupfotos, som du kan lide. På dagen, hvor vi lægger din prøvemakeup, vil jeg skabe et look baseret på, hvad du kan lide. Og hjælpe dig med at opnå det ønskede look.
 
“LAVER DU BÅDE HÅR OG MAKEUP?”
Ja, jeg er ekspert i både hårstyling og makeup. Afhængigt af din stil og min tidsplan – samt hvor stor din bryllupsfest er – kan jeg komme med en af mine ekspertassistenter, så du får hjælp til at komme igennem det hele i god tid. Det inkluderes i pakkeprisen, du tilbydes.
 
“TILBYDER DU AFPRØVNING AF HÅR OG MAKEUP? HVIS JA, HVAD ER PROCESSEN?”
Jeg tilbyder både prøvemakeup og afprøvning af frisure – kan varmt anbefales! Så diskuterer vi og prøver den makeupstil/-frisure, du har valgt og foretager eventuelle ændringer, hvis det skønnes nødvendigt for at passe præcis til dig. Afprøvningen giver dig også mulighed for at gå med makeup og frisure resten af dagen, så du som forberedelse til brylluppet oplever, hvordan det føles. Og ser, hvor godt det holder sig. Når bryllupsdagen endelig kommer, er alt planlagt og derfor let som en leg!
 
“HVAD ER PRISERNE?”
Alle prisoplysninger kan findes ved siden af hver af de fundne tjenester HER, Vil du vælge flere tjenester – eller booke makeup til flere bryllupsgæster – så brug kontaktfeltet oven for. Eller send en chatbesked under “Lad os chatte!”, hvorefter vi udarbejder en pakkepris efter dine behov!
 
“HVOR LANG TID HOLDER MAKEUPPEN? OG HVILKE MÆRKER BRUGER DU?”

Makeuppen holder hele dagen – uden brug af touch-ups – med undtagelse af læber (på grund af mad og drikke etc.). Som professionel påfører og tilpasser jeg din makeup, så du er lige så dejlig efter 8 timer som efter den første.

Jeg bruger kun de bedste produkter, som jeg har personlig erfaring med – det sikrer, at ydeevnen lever op til kvaliteten. De vigtigste mærker jeg bruger, er Charlotte Tilbury, Marc Jacobs, Bobbi Brown, Too Faced, It Cosmetics, INGLOT, Smashbox osv. Af og til dukker et par andre mærker op, men disse er favoritterne.

“ER FALSKE ØJENVIPPER NØDVENDIGE?”
Efter min mening fuldender falske øjenvipper et makeup-look. De er prikken over i’et og tilføjer noget ekstra til ethvert look – uanset om det er naturligt eller dramatisk. Jeg tilbyder øjenvipper som supplering til 100 DKK inklusive applikation – du må endda beholde dem, så de senere kan genbruges!
 
“KØRER DU UD TIL MIG? HVIS JA, HVAD KOSTER DET?”
Ja! Jeg tilbyder udkørsel, hvilket gør det mere praktisk for dig på din store dag. Du får behandlingen i hjemlige omgivelser/stedet for din makeover/dit bryllup. Udgift til transport afhænger af beliggenhed. Når du oplyser adressen, beregnes prisen derefter.
 
“HVORDAN BOOKER JEG DIG TIL MIN BRYLLYPSDAG?”
Når du beslutter dig for at booke mig, skal du betale 50% af det aftalte beløb. Det anbefales derfor, at du har dette ‘booking gebyr’ til rådighed.
 
“HVORDAN KONTAKTER JEG DIG, HVIS JEG ØNSKER AT BOOKE DIG ELLER HAR FLERE SPØRGSMÅL?”
Du kontakter mig direkte ved at åbne “Lad os chatte!” nederst til højre. Din besked vises øjeblikkeligt på min arbejdstelefon, så du kan få svar hurtigst muligt. Husk at udfylde kontaktformularen eller lade dit nummer stå i beskeden, så jeg nemt kan vende retur!